torstaina, maaliskuuta 05, 2009

Kahden päivän syömiset ja flunssantynkää

Yritti tuossa pari päivää sitten flunssaa pukata. Oli väsy, palelsi, kurkussa ikävän karhea tunne, olo muutenkin väsynyt ja vähän kuumeinen... Nämä oireet pahenivat iltaa kohti, mutta sitten yöunien jälkeen hävisivät.

Ei siis tullut flunssaa. En tiedä, vaikuttaako asiaan viime vuoden keväällä aloitettu (tai oikeammin tauon jälkeen jatkettu) karppaus, vaiko jokin muu, mutta viimeksi minulla oli flunssa syyskuussa. Eikä se sitten iskenyt tälläkään kertaa, vaikka kovasti yritti. Eli nyt on menty jo yli puoli vuotta ilman mitään kulkutauteja!


Viime päivien syömiset:

Tiistai 03.03.09
  • Herätys klo 10:50, aamupaino 48,5kg
  • Klo 11:15-12: Kermakahvia
  • Klo 15: 1/2 peruna, 1/3 lohisoosi-annoksesta, jälkkäriksi 2 pientä tomaattia --> siivuiksi, päälle Herbamarea, basilikaa ja vuohenjuustoa. Syömisen jälkeen iski pikku väsy. Liikaa hiilareita? Mutta väsy jatkui vielä myöhempäänkin, kurkkukivun saattelemana.
  • Klo 18-19: Kahvikupposia, mustana. Lääkkeeksi flunssaiseen oloon ja syömishimoon, tekisi siis mieli syödä jotain vain syömisen himosta, vaikka ei nälkä olisikaan.
  • Klo 20:15: Vajaa puolet wokista, johon tuli pussi nuudeleita, wokkivihanneksia, 2 munaa, 1 sipuli, juustoa + voita paistamiseen. Uuhh... väsyttää, kurkku pikkasen kipeä, hartioita särkee... alkavan flunssan oireitahan nämä.
  • Klo 00:30: 1/2 peruna ja lohisoosia. Pala varrasleipää (10g hh), päällä voita ja juustoa. Tämä illan hiilarilisä oli harkittu juttu. Olo on aika kurja, flunssaa pukkaa päälle. Ja olen vähän sitä mieltä, että kipeänä kroppa tarvitsee enempi energiaa, joten nostelen nyt näitä hiilareita hiukan.
Keskiviikko 04.03.09
  • Herätys klo 12, aamupaino 48kg
  • Klo 12:10-13: Kaffekupposia, mustana
  • Klo 13:30: Loput lohisoosista (osa lämpimänä, osa kylmänä moussena leivän päällä - nam), pala varrasleipää (10g hh), voita, 2 pientä tomaattia, vuohenjuuston jämät (40g?)
  • Klo 17:20: 1/3 wokista, johon tuli nuudelipaketti, 300g broiskusuikaleita, thai-pakastevihanneksia, 1 iso sipuli, 1/2 tölkkiä kookosmaitoa, 2dl kermaa + voita paistamiseen + mausteiksi cayennea, suolaa, mustapippuria, soijaa, kaffir-limelehtiä. Jälkkäriksi n. 1,5dl kermaa, kookosmaidon jämiä, pakastevadelmia. Tästä safkasta tuli rasvaripuli, mutta olipas vaan herkkua!
  • Klo 22:30: 5 siivua (1/2 pakettia) pekonia, 3 kananmunaa, hapankaalia + varrasleipää (10g hh) jossa päällä voita, juustoa ja metukkaa

Näiden molempien päivien aikana opin kunnollisen aamupalan merkityksen. Tai no, brunssin ehkä ennemmin... tai... ääh. Päivän ensimmäisen aterian nyt kuitenkin.

Eli: Syö itsesi aamupalalla oikein kunnolla täyteen rasvaa ja prodea!

Sekä tiistaina että keskiviikkona söin päivän ensimmäisen aterian niin, että en tullut siitä ihan täyteen. Aikaisemmin olin pyrkinyt syömään sen niin, että ahdoin itseeni niin paljon rasvaa ja proteiinia, että olin ihan piukassa, mutta en kuitenkaan ähky. Kun tein näin, nälänhallinta pelasi: nälkä ei tullut moneen tuntiin, ja syömisten välillä ei tehnyt yhtään mieli napostella. Mutta sekä tiistaina että keskiviikkona mielessä pyöri suunnilleen koko ajan ruoka. Veikkaan, että se johtui liian kevyestä aamupalasta. Tosin flunssapöpön yritelmät saattoivat olla syynä myös.


Ainiin. Ostin pullon kuivaa roseeviiniä. Aion olla humalassa tänään. :D

0 kommenttia:

Lähetä kommentti