tiistaina, maaliskuuta 03, 2009

Herkkuhehkutuksia!

Varoitus: Tämä kirjoitus sisältää erittäin yksipuolisesti ilmaistun mielipiteen karppauksen autuudesta. Saattaa aiheuttaa potutusta niille, jotka ovat karppauksesta eri mieltä ja ällötystä niille, jotka eivät ole fanaattisia VHH:n kannattajia.


Pakko silti hehkuttaa, miten herkullista karppiruoka on ja miten hauskaa syöminen onkaan! Eilenkin kuljetin ääntä kohti aivan ihanaa tomaatti-vuohenjuustokeittoa ja tänään herkuttelin smetana-kirjolohikastikkeella. Kaikki nämä herkut valmistettiin vähäisellä vaivalla ja nautittiin hyvällä omallatunnolla, koska mielestäni nämä ruoat ovat terveellisiä. Lisäksi ne olivat varsin täyttäviä, mutta syömisen jälkeen ei ollut ähky eikä väsy. Lisäksi nälkä pysyi loitolla, ei tarvinnut koko ajan ajatella ruokaa, ja minä se vaan pysyin hoikkana!

Nih.


Noniin. Se siitä tietoiskusta. Eilen, eli maanantaina 02.03.09 mussutin:
  • Herätys klo 10:30
  • Aamupaino 48,5kg
  • Klo 10:45-11:30: Hitaasti nautiskellen kahvia muutama mukillinen, mustana.
  • Klo 12:30 iski yläkarppiajoilta tuttu JÄRKYTTÄVÄ NÄLKÄ ja nälkäkiukku.
  • Klo 13: Pyttipannua, johon tuli 1 peruna, 3 kananmunaa, 2 tomaattia, 2 valkosipulinkynttä, 1 sipuli + paistamiseen voita ja oliiviöljyä + mausteeksi paprikajauhetta, suolaa, mustapippuria, pippurisekoitusta, basilikaa ja soijaa. Lähti nälkä tehokkaasti ja pitkäksi aikaa, maltoin rauhassa odotella keiton valmistumista.
  • Klo 18:15: 2 lautasellista sitä suuresti hehkuttamaani tomaatti-vuohenjuustokeittoa. Oijoijoi, mikä makunautinto. Ja nälkäkin lähti, söin tosin itseni ihan piukkaan, ähkyn rajoille. Mutta vähän ajan päästä iski taas vähän öklö paha olo. Liikaa rasvaa?
  • Klo 23:15: 1 1/2 lautasellista em. keittoa + jälkkäriksi ruokalusikallinen creme fraichea. Lähti nälkä ja olo oli ihan hyvä.
  • Nukkumaan klo 03.
Huomioita maanantain mussutuksista: Tuossa klo 12 jälkeen iski IHAN JÄRKYTTÄVÄ NÄLKÄ. Ja nälkäkiukku, pitkästä aikaa sitten yläkarppiaikojen. Jostain syystä olivat siis verensokerit niin alhaalla, että aiheuttivat moista. Syömisellä se sitten korjaantui.

Aluksi kuvittelin, ettei tuo tekemäni keitto pitäisi nälkää poissa kovin pitkään, koska keitot ovat aika kevyttä ravintoa, mutta olin väärässä. Ukkelikin oikein ihmetteli, että miten keitto voi pitää nälkää loitolla niin hyvin, ja kyseli, että sisältääkö paljon kaloreita, kun pitää nälän loitolla. Tuumasin, että tulihan sinne tungettua tuota kermaa ja vuohenjuustoa ihan anteliaalla kädellä. :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti