perjantaina, maaliskuuta 06, 2009

Karppikännin kiroja: kaamea karppikapula!

Tulipahan taas nähtyä, että kännääminen ja alhaiset hiilarit eivät sovi yhteen. Ei ainakaan minulla. Yksi tai kaksi lasillista kuivaa viiniä tuskin olisi mikään ongelma alhaisillakaan hiilareilla, mutta kokonainen pullollinen kyllä on! Okei, eihän se ryyppääminen ole korkeillakaan hiilareilla mikään hyvä idea... mutta alhaisilla hiilareilla se on vielä vähemmän hyvä idea.

Ensinnäkin viini meni varsin tehokkaasti päähän, vaikka olin syönyt tukevasti. Pullollinen on toki noin muutenkin iso määrä, mutta en minä - vanha happo - korkeammilla hiilareille mene yhdestä viinipullosta ihan tillin tallin. Tosin positiivisena puolena todettakoon, että en mennyt niin tiu tau, että homma olisi lähtenyt lapasesta. Muistan kaiken, minulla oli ihan hauskaa, enkä todellakaan tehnyt mitään typeryyksiä.

Huono olo kyllä iski. Sellainen huono olo, joka tulee, kun juo liikaa tyhjään vatsaan. Ja minähän en siis juonut tyhjään vatsaan. Illalla ennen nukkumaanmenoa oli pakko syödä leivänpala, jotta saisin vähän hiilareita. Ne kun auttavat tuohon huonoon oloon.


Tänään aamulla sitten tietysti särki päätä ja muutenkin vähän heikotti. Ja edelleen väitän, että ei tällainen alkoholisti yleensä saa päänsärkyä yhdestä viinipotusta, mikäli hiilarit ovat vähän korkeammalla.

En tiedä, olinko eilen ketoosissa. En usko. Sitäpaitsi ketoosissa ryyppäämistä en suosittele kenellekään. Se voi vieläpä olla vaarallista, koska ylettömästä kännäämisestä voi terveenkin ihmisen kroppa mennä ketoasidoosiin, joka siis on hengenvaarallinen tila. Ja vaikka ei menisikään (onhan moni karppi kännännyt ketoosissa), vointi voi olla varsin huono.

Mitä siis opin tänään? Ryypätessä lisää hiilareita koneeseen! Todettakoon nyt kuitenkin eilisen juomisista, että ihan kivaa kuitenkin oli, ja roseeviini maistui varsin mainiolta.


Ja sitten ruokapäikkyilyyn, eli torstain toilailut 05.03.09:
  • Herätys klo 12, aamupaino 48kg
  • Klo 12:45-13:45: Kahvikupposia mustana, hitaasti ja hartaasti nautiskellen
  • Klo 15:15: 5 siivua pekonia, hapankaalia sekä voissa ja pekonin rasvassa paistettu munakokkeli, jossa 1/2 sipuli ja 3 munaa + jälkkäriksi 1/2dl kermaa ja muutama pakastevadelma. Lähti nälkä varsin tehokkaasti, olo oli kylläinen pitkään.
  • Klo 21:15: 200g possun kylkisiivuja + lisäke: voissa ja possun rasvassa paistettua sipulia, hapankaalia, tomaattimurskaa ja loraus kermaa happamuutta taittamaan
  • Illan mittaan: Pullo roseeviiniä. Meni päähän niin että huhhuh. Tiu tau.
  • Klo 02:15: Pala varrasleipää (10g hh), päällä voita, juustoa ja metukkaa. Piti saada vähän hiilareita, että olo paranisi.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti